3 maj 2016
19:00

Toarpsalliansen

Referat: Ulricehamns IFK - Toarpsalliansen

Tuff dag idag! Duktigt motstånd som var betydligt mer taggat än vi. Det känns som att vi var tvåa på bollen hela första halvlek. Dom gångerna vi fick tag på bollen gick passen sällan fram till rätt adress. Vi skapar ett par bra lägen men UIFK skapar betydligt mer och går till paus med en odiskutabel ledning med 3-0.
Vi höjer oss något i början på andra halvlek men lyckas inte utnyttja det. Istället drar vi på oss ett par skador och har bara en avbytare sista 25 minuterna. UIFK tar över igen och vi får bara värja oss. Det vi får ta med oss från denna match är att vi inte låter det rinna iväg. Vi släpper in ett mål till men det hade kunnat bli betydligt fler om vi hade vikt ner oss. Ffa gör Nellie en mycket bra andra halvlek i målet.

ons 10 aug 2016, 19:00 Toarpsalliansen - Ulricehamns IFK 1 - 4